Gezondheidscoach – Diabeteseducator

Als gezondheidscoach help ik iedereen die hier baat bij heeft.
Aangezien gezondheid en dan vooral het gebrek aan gezondheid anno 2021 voornamelijk te maken heeft met onze welvaart en ook wel welvaartsziekten worden genoemd, help ik vaak mensen met  overgewicht, obesitas, diabetes, hoge bloeddruk, darmproblemen, slaapstoornissen, fybromyalgie, CVS en/of teveel stress. Maar ook sporters die naast hun sport een goed voedingspatroon wensen, komen bij mij aankloppen.

Iedereen die iets wil opsteken of veranderen in hun leefstijl kan op mij rekenen voor advies en begeleiding op maat.  Samen met de klant schrijf ik een stappenplan uit met als doel: een gezond(er) leven met méér kwaliteit, energie en positiviteit.  Dit is een uniek proces.  Het is een continu begeleidingsproces waarbij stap voor stap wordt gewerkt, op jouw tempo zodat je de controle blijft hebben op je eigen keuzes

De 4 pijlers waarop ik inzet, zijn: voeding – beweging – slaap – stress.  Samen met jou ga ik na waar de gezondheidsketting mogelijks onderbroken is:  het stappenplan wordt doorlopen zodoende we de stoorzender kunnen aanpakken en herstellen.

Op vlak van voeding blijft het tellen van calorieën achterwege.  We focussen op wat we wel mogen eten om ons lichaam te voeden, onze vetverbranding te stimuleren en ons energiek te voelen.

Een goede aanpak van uw gezondheid loont absoluut de moeite!

Ik ben eveneens erkend als diabeteseducator dat wil zeggen dat mensen met diabetes op mij kunnen rekenen als steunpilaar bij hun ziekte.  
Ik ben erkend door het RIZIV en beschik over mijn eigen RIZIV-nummer.

Mijn aanbod:

Startpakket

  1. Vragenlijst vooraf             week 1
  2. Kennismakingsgesprek      week 2
  3. Vervolggesprek 1            week 3
  4. Vervolggesprek 2            week 5
  5. Vervolggesprek 3            week 8

Kostprijs startpakket: 250 €.  Indien je niet voor het startpakket kiest, dan betaal je 55 € voor een uur.

Opvolggesprek volgens noodzaak en wens.

Share and Enjoy !